Dresscode: Black Kärlek (och bristen på den), heminredning och rock'n'roll! En blogg som berättar om mina personliga funderingar om singellivet och jakten på den rätta, krogar, heminredning, politik, teknik och naturligtvis rockmusik.

24 november 2009

Microsoft mutar Murdoch

MarknadsföringsbidragJag läser nu att Microsoft har fått en idé om hur man ska kunna få sin söktjänst Bing mer populär.(IDG, DN, SvD) Nä, man tänker inte göra den snabbare eller bättre utan man tänker betala tidningsägare så att de inte tillåter Google att indexera deras sidor. Det hela påminner om en grej som en kompis råkade ut för. Han hade en firma som handlade med militärt överskott och han skulle köpa ryska mörkerkikare. Han hade två leverantörer varav en hade lägre pris. Problemet var att när han skulle köpa från den billigare leverantören hade den dyrare leverantören mutat den billigare att vägra sälja.

Etiketter: , ,

16 augusti 2007

Webbläsare från Google?

Det ryktas att Google ska ha en webbläsare på gång eftersom de reggat domänen gbrowser.com. Med tanke på att Google gillar Mozilla Firefox kanske det är troligare att de gör en brandad version som kommer färdig med Google Toolbar än att skrive an helt ny browser från grunden.

Annars kanske man kan tänka sig att Google planerar att göra en webbaserad browser. Nä, vänta nu...

Etiketter: ,